Casa el Campo | Panji
Sfeervolle meubelen en decoratiewinkel uit Kampen, Overijssel (regio Zwolle)
meubelen, sfeermeubelen, decoratie, winkel, kleurig, naturel, botermarkt, collectie, meubel, decoratief, quilts, bed, bedden, kast, kasten, quilt, greengate, klamboe, knuffel, landelijk, landelijke, uitstraling, sfeer, kleuren, tinten, koperen, snijplank, verlichting
17
page-template-default,page,page-id-17,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

In het Noorden van Bali , vlak bij Lovina midden in de rijstvelden is een kampung (familie) van ongeveer 45 mensen waarwe elk half jaar een paar weken verblijven. We eten met het hele dorp en (bekijken) dansen, zingen,drinken koffie, maken uitjes… Het voelt inmiddels als onze eigen Balinese familie, ze zijn ons enorm dierbaar.

We verblijven in het huis van een bevriend Nederlands stel, Patrick & Albertine. Zij hebben hun huis laten bouwen in het echte, niet-toeristische Bali met als doel de mensen om hen heen te helpen. Binnenkort zullen zij er definitief gaan wonen.

De mensen van de kampung werken op de rijst- en tabaksvelden. Is er geen oogst dan is er geen geld.

Patrick en Albertine hebben sponsoren in Nederland gezocht zodat de kinderen van de kampung naar school kunnen, de sponsoren betalen boeken, schooluniformen en andere benodigdheden voor school. Wij geven alle mensen van de kampung eten ( balen rijst), kleding (gekregen van klanten en gekocht door Judith), geld voor medicijnen en doktersbezoek en elke keer helpen we mee een betere omgeving te creëren. Zo hebben we oa. meebetaald aan het bouwen van een huis, elektriciteit aangelegd bij een ander huis en matrassen gekocht voor verschillende families. We doen wat we kunnen en alle beetjes helpen. Het zou mooi zijn als onze klanten ons meehelpen…Op de toonbank in onze winkel staat een pot waar u eventueel uw bijdrage in kunt doen, wij zorgen dat uw geld goed terecht komt! Op onze Facebook-pagina wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in Panji.

panji casa el campo