Casa el Campo | Over Ons
Sfeervolle meubelen en decoratiewinkel uit Kampen, Overijssel (regio Zwolle)
meubelen, sfeermeubelen, decoratie, winkel, kleurig, naturel, botermarkt, collectie, meubel, decoratief, quilts, bed, bedden, kast, kasten, quilt, greengate, klamboe, knuffel, landelijk, landelijke, uitstraling, sfeer, kleuren, tinten, koperen, snijplank, verlichting
23
page-template-default,page,page-id-23,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Wie zijn wij?

Een klein stukje over ons

Casa el campo is een bijzondere woonwinkel in de oude binnenstad van Kampen met een geheel eigen sfeer…

Met Robert-jan zijn achtergrond als schilder en mijn achtergrond als styliste is het niet verwonderlijk dat we 14 jaar geleden samen de winkel ‘Casa el campo’ zijn begonnen. Vanuit een klein pandje aan de Geerstraat zijn we twee keer verhuisd en uiteindelijk op de Botermarkt terecht gekomen waar we nu de 160 m2 winkel sfeervol ingericht hebben. Naast onze winkel hebben we een werkplaats waar Robert-jan meubelen op kleur en op maat maakt.

Behalve meubelen en decoratie, waar de winkel rijkelijk mee is gevuld, hebben we ook verf in de collectie. Robert-jan weet er veel vanaf met zijn achtergrond als schilder en kan goed advies geven. Ook voor een vakkundig kleur- en interieuradvies kunt u bij ons terecht. U kunt het inrichten, het schilderen van uw woning of bedrijf en zélfs de styling door ons laten verzorgen.

Interieuradvies0

Verfadvies0

Uniek in Nederland0

Wat maakt ons uniek?

Een klein stukje over onze winkel

De bijzondere sfeer in de winkel komt onder andere door de Indonesische invloed die duidelijk zichtbaar is… Vijf jaar geleden zijn wij verliefd geworden op het Indonesische eiland Bali. De mensen, de sfeer en de producten hebben veel indruk op ons gemaakt. Het was vooral de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen en het vakmanschap als het om handwerk gaat wat maakte dat we terug wilden komen. Om een unieke collectie te kunnen aanbieden, de arme bevolking te helpen én om er vaker te kunnen komen zijn we drie jaar geleden begonnen met importeren van mooie, vaak handgemaakte producten.

We gaan zelf naar nieuwe aanwinsten op zoek door op de scooter het eiland te doorkruizen en in achtertuintjes te belanden waar familiebedrijfjes de mooiste dingen maken: deuren en meubelen met prachtig houtsnijwerk, potterie, bewerkte aluminium producten en veel meer… Het is voor ons belangrijk dat we weten waar het geld terecht komt en persoonlijk contact te hebben met de makers, zo krijgen producten extra waarde en steunen we de arme bevolking van Bali. Elk half jaar komen er nieuwe producten binnen uit Indonesië, vaak speciaal voor ons gemaakt. Dit jaar heb ik zelfs een eigen kerstcollectie ontworpen en laten maken die exclusief bij Casa el campo te koop is.

De winkel ademt een bijzondere, eigen sfeer uit door de combinatie van Nederlandse landelijkheid met vele grijstinten, de voorliefde voor de boheemse stijl met oa. Borduursels en Balinese invloeden te zien in oa. prachtig houtsnijwerk. Je zou eens een kijkje moeten nemen in onze winkel om deze bijzondere sfeer te proeven.

Je bent van harte welkom!

Robert jan & Judith,

CASA EL CAMPO