Casa el Campo | High5rehab
Sfeervolle meubelen en decoratiewinkel uit Kampen, Overijssel (regio Zwolle)
meubelen, sfeermeubelen, decoratie, winkel, kleurig, naturel, botermarkt, collectie, meubel, decoratief, quilts, bed, bedden, kast, kasten, quilt, greengate, klamboe, knuffel, landelijk, landelijke, uitstraling, sfeer, kleuren, tinten, koperen, snijplank, verlichting
18
page-template-default,page,page-id-18,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

 

High5rehab is een stichting op Bali opgericht door de Nederlandse Marieke de Wit. Deze stichting helpt gehandicapte kinderen op bali aan een betere toekomst.

De stichting helpt door het geven van therapie, hulpmiddelen, onderwijs en als het nodig is een operatie! Een geweldig initiatief voor deze kinderen die het op Bali extra moeilijk hebben omdat daar wordt geloofd dat een handicap een straf is voor iets wat je zelf of je familie verkeerd heeft gedaan…De kinderen worden dan ook vaak verstopt voor de buitenwereld en niet geholpen met ontwikkelen.

Wij dragen de stichting een warm hart toe en ondersteunen deze organisatie door geld in te zamelen en elk half jaar te bezoeken om te kijken wat er verandert en nodig is.

Judith heeft haar eigen kaartenserie gemaakt met overwegend foto’s van Bali, deze verkopen we in de winkel. Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting.

Wil je meer weten over deze mooie organisatie, kijk dan op : www.high5rehab.org hier staan mooie verhalen op en foto’s van het goede werk wat zij doen. Ook hebben zij een nieuwsbrief voor alle mensen die geinterresseerd zijn. Wij worden regelmatig genoemd in de nieuwsbrieven, erg leuk!

high 5 rehab casa el campo